Νέα επίθεση Μιχαλολιάκου σε Αρβανιτόπουλο: «Προσπάθησε να με βλάψει, αλλά δεν μπόρεσε»

Στο στόχαστρο του Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει μπει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος για τη στάση του τελευταίου στην μάχη των δημοτικών εκλογών και την ανοιχτή του στήριξη στον Γιάννη Μώραλη. Αυτή του την δυσαρέσκεια και την οργή προς τον πρώην υπουργό Παιδείας,  ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά την  εξέφρασε και μιλώντας στο  Κανάλι Ένα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι ο πρώην υπουργός αν και προσπάθησε να τον βλάψει ωστόσο, όπως τόνισε, «δεν τα κατέφερε γιατί δεν μπόρεσε γιατί δεν έχει δυνάμεις δεν έχει ερείσματα στον Πειραιά και προπαντός δεν έχει ερείσματα στο χώρο της Ν.Δ. …»      

«Ο ανασχηματισμός, ο σχηματισμός της κυβέρνησης είναι απόλυτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού. Και σχηματίζει την κυβέρνησή του κάθε φορά με κριτήρια αποτελεσματικότητας και απόδοσης έργου, δεν έχει καμιά σχέση με τις Δημοτικές εκλογές.

Σε ότι αφορά τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο οφείλω να πω για άλλη μια φορά ότι προσπάθησε πολύ να με βλάψει, δυστυχώς για αυτόν δεν μπόρεσε,  γιατί δεν έχει δυνάμεις δεν έχει ερείσματα στον Πειραιά και προπαντός δεν έχει ερείσματα στο χώρο της Ν.Δ. …»

«Στην προσπάθεια του να με βλάψει, με ωφέλησε»

Και επίσης πρόσθεσε ότι: «Τον κ. Αρβανιτόπουλο συνεννοηθήκαμε με τον πρωθυπουργό μπήκε υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές και με την υποστήριξή μας εκλέχτηκε βουλευτής. Μάλιστα στην προσπάθεια του να με βλάψει με ωφέλησε γιατί μου έδωσε μεγαλύτερο χώρο να κινηθώ εκτός Ν.Δ. Δεν υπήρχε θέμα βλάβης από την μεριά του κ. Αρβανιτόπουλου γιατί δεν είχε τις δυνατότητες να το πράξει το επιχείρησε…

Ας ρίξουν μια ματιά στη τύχη των μελών του πολιτικού του γραφείου που ήσαν υποψήφιοι πάτωσαν, όχι μόνο δεν εξέλεγησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά ήσαν ουραγοί…» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την απομάκρυνσή του υπουργού από την Κυβέρνηση ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε: «Δεν νομίζω ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος έφυγε από την κυβέρνηση επειδή είχε αυτή την συμπεριφορά στις Δημοτικές Εκλογές. Ο  κ. Πρωθυπουργός ξέρει καλύτερα που εποπτεύει τους υπουργούς του…».

Για τις καταργήσεις Σχολικών Μονάδων στον Πειραιά

Σχετικά  με τις καταργήσεις Σχολικών Μονάδων στον Πειραιά σημείωσε: «Ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε φοβερή βουλιμία να καταργήσει σχολεία φοβόταν την σκιά μου και δε το έκανε φοβάμαι ότι έχει κάνει τώρα τις τελευταίες ημέρες…»

«Για τον κ. Σεραφείμ θα τα πω στην ώρα τους»

Τέλος, για τον Μητροπολίτη Πειραιώς: «Για τον κ. Σεραφείμ θα τα πω στην ώρα τους προς κάθε αρμόδιο και για τον στενό του συνεργάτη θα μιλήσω όμως χωρίς φόβο και πάθος…»

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *