Νέα κόντρα Β. Μαρινάκη-Δ. Μελισσανίδη;

Νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά μεταξύ Μαρινάκη-Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να κατήγγειλαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την «Ένωση» θεωρώντας ασυμβίβαστη τη συμμετοχή της αθηναϊκής ΠΑΕ στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός φαίνεται  να επισημαίνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πρακτικά ο ιδιοκτήτης  της ΠΑΕ ΑΕΚ έστω κι αν δεν υπάρχει το όνομά του στην μετοχική σύνθεσή της ενώ παράλληλα ο γιος του συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ.
Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και έτσι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετέχει στο κουπόνι του στοιχήματος. Ανάλογη θέμα είχε προκύψει  και στο παρελθόν (για μικρό χρονικό διάστημα) όταν ο Ολυμπιακός επί διοικήσεως Σωκράτη Κόκκαλη είχε εξαιρεθεί από το κουπόνι του στοιχήματος καθώς η εταιρεία του παρείχε  την τεχνική υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ασυμβίβαστη η συμμετοχή του.

Να σημειώσουμε πως η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου.

About kymaeditor

Check Also

Κατάσχεση 17 κιλών και 598 γραμμαρίων κοκαΐνης στον Πειραιά

Βραδινές ώρες της 26.03.2023 στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *