Νέα πυρά Ντινόπουλου εναντίον Μητσοτάκη: «Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής»

 Οι αποστάσεις που κρατάει ο Αργύρης Ντινόπουλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τους ελέγχους σχετικά με τη μονιμοποίηση δημοτικών υπαλλήλων, συνεχίστηκαν και την Κυριακή. Ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος μόλις την Παρασκευή είχε ταχθεί με το μέρος της Ρένα Δούρου (στη κόντρα της με τον Κ. Μητσοτάκη) για την αξιολόγηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, άφησε υπονοούμενα κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης λέγοντας πως «εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου». Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι « η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους απείθαρχους δημάρχους».

 

Ειδικότερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega  ο Αργύρης Ντινόπουλος και αναφερόμενος στους δημάρχους που αρνήθηκαν να δώσουν στους ελεγκτές στοιχεία για τις μετατροπές συμβάσεων εργασίας είπε τα εξής: «Υπάρχει ένα συμβούλιο της δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα».

 

Σημείωσε πως ο ίδιος δεν συμφωνεί με τους δημάρχους που αρνήθηκαν να συνεργαστούν, όμως τόνισε πως κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως «κατεργαρέους» τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλείες τους για να υπηρετήσουν τα κοινά.

 

Ο υπουργός Εσωτερικών προσέθεσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση ο ίδιος έπραξε το καθήκον του.

 

Υπογράμμισε όμως πως δεν θεωρεί ότι το ζήτημα το συμβάσεων είναι το βασικό πρόβλημα της αυτοδιοίκησης στην παρούσα φάση. «Υπάρχουν αλλά σοβαρότερα προβλήματα, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί», επισήμανε.

 

«Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου και κατεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας με το Μετρό” σχολίασε ο κ. Ντινόπουλος και υποστήριξε ότι κανείς δεν του «τράβηξε το αυτί» από το Μαξίμου για τις προχθεσινές δηλώσεις, όπου αρχικά φάνηκε να συμφωνεί με την Ρένα Δούρου για το θέμα των ελέγχων.

 

Τέλος, ωστόσο, δήλωσε πως μπορεί να προσεγγίζει διαφορετικά ορισμένα θέματα από τον κ. Μητσοτάκη, αλλά «η κυβερνητική πολιτική είναι ενιαία».

 

Τι είπε για τον Άδωνι

 

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ, Άδωνι Γεωργιάδη, με τη δήλωσή του περί πώλησης και συγγραφής βιβλίων.

 

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Ο κ. Γεωργιάδης δίνει πάρα πολύ σκληρές μάχες. Είμαστε συναγωνιστές και θα δώσουμε μαζί τις μάχες τις πολιτικές».

 

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

( Άλλη μία ) Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Έκτακτη σύσκεψη θα συγκληθεί σήμερα, Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα την οπαδική βία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *