Νέες διαδικτυακές υπηρεσίες από τον ΟΛΠ Α.Ε.

Νέες διαδικτυακές υπηρεσίες του ΟΛΠ Α.Ε. προς τους πελάτες του  τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία από την Κυριακή 15.06.2014.

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 11.06.2014, η παρουσίαση από στελέχη της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Δικτύων στους πελάτες του ΟΛΠ Α.Ε., των νέων διαδικτυακών υπηρεσιών του Πληροφοριακού  Συστήματος (P-MIS), οι οποίες αφορούν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής από πλευράς των συναλλασσομένων μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΛΠ, αρχείων συγκεκριμένης μορφής (xml) και γραμμογράφησης, τα οποία εκφράζουν τις οντότητες των εντύπων «προδηλωτικού» και «δηλωτικού»  εισαγωγής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Παναγιώτης Πετρουλής και ο Γενικός Διευθυντής κ. Σταύρος Χατζάκος. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης: ο περαιτέρω ηλεκτρονικός εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του ΟΛΠ Α.Ε., είναι αποκλειστικά στραμμένος στην εξυπηρέτηση των χρηστών. Κάθε πλέον συνεργασία, για την υλοποίηση των πιο πάνω διαδικασιών, θα μπορεί να γίνεται και από τις δύο πλευρές (λιμάνι-χρήστες), ηλεκτρονικά μέσω των γραφείων τους.

About kymaeditor

Check Also

Εντοπίστηκε ναυάγιο στον κόλπο των Μεγάρων – Η ιστορία του MINI LORD

Στον κόλπο των Μεγάρων και σε βάθος 222 μέτρων εντοπίστηκε το MINI LORD, φορτηγό πλοίο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *