Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της Αριάδνης Ρουβά

Δείτε τα στιγμιότυπα από τη βάφτιση της μικρότερης κόρης του ζεύγους Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη που έγινε το Σάββατο στην Ερμιόνη, με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και μάθετε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο κρητικό γλέντι που επακολούθησε.
Στην Ερμιόνη, στο σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη, βάφτισαν το τρίτο τους παιδί η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το όνομα Αριάδνη δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς αντανακλά την αγάπη του Σάκη Ρουβά για την Κρήτη, αλλά και τους ιδιαίτερους δεσμούς των κουμπάρων του με το νησί.

Ο μύθος της Αριάδνης αποτέλεσε τη βασική έμπνευση της Έλενας Σύρακα που επιμελήθηκε τις μπομπονιέρες, ενώ μετά το μυστήριο της βάφτισης ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό γλέντι. Τα κρητικά μαντήλια, η κρητική κουζίνα, αλλά και οι βρακοφόροι Κρητικοί που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του νησιού, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο γλέντι. Ακόμα και ο Σάκης Ρουβάς φόρεσε την παραδοσιακή κρητική στολή και χόρεψε μαζί με τους Κρητικούς ένα τραγούδι το οποίο αφιέρωσε στην κουμπάρα του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ζήτησαν από τους προσκεκλημένους τους, αντί για τα συνήθη δώρα στη νεοφώτιστη Αριάδνη, να κάνουν δωρεές στο Σύλλογο Ελπίδα.

About kymaeditor

Check Also

ΜΙΕΤ: Έναρξη μαθημάτων Ελληνικής Παλαιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης ανακοινώνει την επανέναρξη των μαθημάτων Ελληνικής Παλαιογραφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *