Νέοι διάλογοι σοκ στη Χ.Α. Ομολογία για ομαδικό βιασμό κοριτσιού στη Σπάρτη (video)

 Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την δράση της Χρυσής Αυγής φέρνει το “Εθνος της Κυριακής”. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του προφυλακισμένου βουλευτή της Β΄Πειραιώς του κόμματος, Γιάννη Λαγού και του οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκου, που δείχνει συγκάλυψη του ομαδικού  βιασμού ενός κοριτσιού από την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη.

Τα αποσπάσματα προκαλούν σοκ, καθώς από τη μεταξύ τους συζήτηση προκύπτει η συγκάλυψη βιασμού κοριτσιού στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Σπάρτης. Ακόμη, στο ηχητικό ντοκουμέντο της εφημερίδας οι δύο συνομιλητές κατηγορούν και υβρίζουν τους Η. Κασιδιάρη και Χ. Παππά.

 

 Αναλυτικά ο διάλογος 

Ο διάλογος με την αναφορά στο κορίτσι:

Σ: Σου λέω θα γίνει αργά ή γρήγορα, θα γίνει κάνα νταχτιρντί χοντρό, δηλαδή εγώ το προβλέπω. Εχθές επειδή το συζήτησα με τον Μάκη του λέω προβλέπω μπόρα και θα έρθει και πολύ σύντομα.

Γ: Θα έρθουν.

Σ: Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο.

Γ: Ξέρεις τι θα γίνει μέχρι τις εκλογές θα πάνε καλά. Πηγαίνει μόνο του το τρένο, θα πάμε καλά με τις εκλογές και μετά τις εκλογές εκείνες θα αρχίσει φίλε το μεγάλο το σόου. Εκεί που θα έχεις βάλει 50 βουλευτές μέσα που θα είναι το κάθε καρυδιάς καρύδι, εκεί που θα έχεις γεμίσει με συμβουλάτορες και με έτσι και με άτομα που παίζουν. Καταρχήν έχει χαθεί παντελώς η ιεραρχία μέσα στη Χρυσή Αυγή.

Σ: Καμία.

Γ: Δεν βγαίνει άκρη έτσι φίλε. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα σου μιλάω. Ρε με πήρανε τηλέφωνο από την τοπική την περασμένη εβδομάδα πριν δέκα μέρες από τη Σπάρτη για ένα περιστατικό που βιάσανε, ασελγήσανε ξέρω εγώ δεν βιάσανε στο κοριτσάκι μιας τύπισσας, η οποία έριχνε (ακατάληπτο) στα γραφεία.

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Κυκλάδες: Οσα οδήγησαν στη σύλληψη του διοικητή Α.Τ.

Αναλυτικά όσα προηγήθηκαν προκειμένου οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να φτάσουν στη σύλληψη του 38χρονου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *