Νέο καμπανάκι από Ντόρα: “Αν δεν ακούσουμε τη βάση, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ”

To καμπανάκι χτυπάει η Ντόρα Μπακογιάννη για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τόνισε πως “η παράταξη πρέπει να αλλάξει νοοτροπία για να μην γίνει ΠΑΣΟΚ” ενώ τόνισε πως “η συνδιάσκεψη είνια ψυχοθεραπεία”.

 Παράλληλα μίλησε για ένα πολύ θετικό βήμα της Νέας Δημοκρατίας να ακούσει  για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια τους βουλευτές της.

 «Δεν έχω συγκεκριμένο πάθος με Σαμαρά, είναι δικό του θέμα»

Η κ. Μπακογιάννη η οποία από την Πέμπτη ήταν η πρώτη που έθεσε ανοιχτά θέμα έκτακτου συνεδρίου, επανέλαβε πως «μέχρι τώρα σε όλες τις ήττες οι αρχηγοί παραιτούνταν, όχι γιατί ήταν κακοί αρχηγοί ή πρωθυπουργοί, αλλά γιατί ήξεραν ότι στην προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευαν το μέλλον και την επόμενη μέρα της παράταξης», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχω συγκεκριμένο πάθος με Σαμαρά, είναι δικό του θέμα».

Η κ. Μπακογιάννη είπε πως η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησης προσέφερε πολλά αλλά έκανε και λάθη, «γιατί αν δεν είχαν γίνει λάθη δεν θα είμασταν στην αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

“Δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια”

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια» και πρόσθεσε πως κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης ήταν «λίγες οι φωνές που περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα, δύο άνθρωποι είναι» και κατέληξε πως «και αυτοί που δεν τάχθηκαν σαφώς υπέρ του έκτακτου συνεδρίου έχουν τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τον κ. Σαμαρά».

Η κ. Μπακογιάννη επέμεινε σε ένα ένα συνέδριο με ανοιχτές πόρτες και όχι μια μικρή κάστα,  μιας παρέας. Πρέπει να ακούσουμε τον απλό νεοδημοκράτη. «Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας.  και θα καταλήξει μια μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα».

Η κ. Μπακογιάννη κατέληξε πως «κυβερνάει η Αριστερά και κάνουμε σαν να μην συνέβη τίποτα», η «συνδιάσκεψη είναι ψυχοθεραπεία δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Για να δούμε μήπως ο κ. Σαμαράς το ξανασκεφτεί και μήπως το λάβει υπόψη του».

Στο τέλος της συνέντευξης όταν ο Γιώργος Παπαδάκης τη ρώτησε για το αν θα δούμε γυναίκα πρόεδρο στη Ν.Δ. απάντησε με ένα χαμόγελο και μία καλημέρα.

About kymaeditor

Check Also

Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες περιμένουν λύσεις και έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες

Στην ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι οι πολίτες περιμένουν από τις πολιτικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *