Νέο κόμμα… εκ Δεξιών (;)- Τι είπαν Μπαλτάκος, Ζώης, Καπερνάρος σε συνάντηση τους στη Γλυφάδα

Το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου κόμματος στο χώρο της Δεξιάς φαίνεται ότι αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο συζήτησης που είχαν σε συνάντηση τους σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος και ο αποχωρήσας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος.

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και περισσότερο ότι προτίθενται να προχωρήσουν στη δημιουργία κόμματος δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, που θα συγκεντρώσει όλους τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της αλλά και θα ανακόψει από τη Χρυσή Αυγή, συνομίλησαν και  για τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο.

Ο  κ. Μπαλτάκος έχει αναφερθεί αρκετές φορές  και δημοσίως υπέρ της ανάγκης να δημιουργηθεί νέος, δεξιός, πολιτικός φορέας που θα φτάνει στις παρυφές της Χρυσής Αυγής, ενώ ο κ. Ζώης παραδέχθηκε προ ημερών ότι το εγχείρημα με τους κυρίους Πολύδωρα και Νικολόπουλο (σ.σ. ο οποίος μετακινήθηκε ήδη στους ΑΝΕΛ) δεν «βγήκε» και χρειάζεται κάτι νέο.

«Η χώρα έχει ανάγκη από ένα Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα Ένα δεξιό κόμμα- έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η παραδοσιακή δεξιά παράταξη- που θα επωμιστεί την βαριά ευθύνη της επανάκτησης της χώρας από τους Γερμανούς κατακτητές» είχε πριν από λίγο καιρό  και  ο Βασίλης  Καπερνάρος στην εφημερίδα Real News.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τιμή και Δόξα στο Πυροβολικό – Η Αγία Βαρβάρα προστάτις και αρωγός

Την Προστάτιδα του Όπλου του Πυροβολικού, Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, τιμούν σήμερα (04/12), οι Ένοπλες Δυνάμεις και σύσσωμος ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *