Νέο μήνυμα Γλέζου σε Τσίπρα: Ούτε βήμα πίσω από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις

Νέο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα στέλνει ο Μανώλης Γλέζος, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τονίζοντάς του να μην κάνει καμία υποχώρηση από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με τη βούληση του λαού για να βρει η πατρίδα μας το δρόμο προς το μέλλον» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης κάλεσε τον καθένα «να εγκαλέσει από τώρα την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω».

Πρέπει να είμαστε πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, να μην γίνει ούτε ένα βήμα πίσω, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, «ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρέπει ούτε κατά κεραία να αλλάξουμε στάση, η δύναμή μας βρίσκεται στη βούληση του λαού, είναι το όπλο μας γιατί έχουμε τη δεδηλωμένη» επεσήμανε.

Επίσης ο κύριος Γλέζος τόνισε ότι κατά τη γνώμη του δεν χρειάζεται νέα προσφυγή στις κάλπες: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καταφύγουμε στην κρίση του λαού, γιατί είναι εκπεφρασμένη».

Ο κύριος Γλέζος ανέφερε ακόμα ότι «το “δεν υπάρχει χρήμα” για ‘μενα είναι εντελώς απαράδεκτο, το χρήμα δεν παράγει αξίες, απλώς ανταλλάσσει, εκείνος που παράγει είναι αυτός που εργάζεται, αν δώσουμε δουλειά στον κόσμο, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν».

 

About kymaeditor

Check Also

Συγκατάθεση (consent) μέσω του Gov.gr Wallet θα δίνουν οι πολίτες για την ολοκλήρωση διαδικασιών

Με στόχο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, την εύκολη και φιλική εξυπηρέτηση των πολιτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *