Νέο οικονομικότερο iPhone 5C

H Apple λανσάρισε μία νέα, φθηνότερη έκδοση του iPhone 5C, η οποία όμως θα διαθέτει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα προσδιορίζεται στα 8GB.

Η συσκευή έκανε την εμφάνισή της αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στη Βρετανία, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της βρετανικής O2. Σε ότι αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η συσκευή iPhone 5C 8GB διατηρεί την οθόνη Retina των 4 ιντσών, την κάμερα των 8 Megapixel και τον επεξεργαστή A6, όπως ακριβώς και οι εκδόσεις των 16GB και 32GB.

Η τιμή της συσκευής ανέρχεται στις 429 λίρες, δηλαδή 40 λίρες φθηνότερα από την έκδοση των 16GB. Η «νέα» συσκευή της Apple έκανε την εμφάνισή της και στο γαλλικό Apple store, στην τιμή των 559 ευρώ, δηλαδή 50 ευρώ φθηνότερα από την έκδοση των 16GB. Οι εκδόσεις των 16GB και 32GB συνεχίζουν να διατίθενται στις προηγούμενες τιμές τους, όπως επίσης και το προγενέστερο iPhone 4S.

Το 5C αποτέλεσε μία «τολμηρή» κίνηση από την πλευρά της Apple, αφού ήταν το πρώτο της smartphone όπου το πλαστικό κυριαρχούσε στην κατασκευή του, ενώ παράλληλα διατίθεται και σε ποικιλία εναλλακτικών χρωμάτων. Όπως αποδείχθηκε, η επιτυχία του δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού διαρροές και φήμες θέλουν εκατομμύρια από τις εν λόγω συσκευές να παραμένουν σε αποθήκες και ράφια καταστημάτων. Η κίνηση του λανσαρίσματος του iPhone 5C 8GB, προφανώς επιχειρεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την «πλαστική» συσκευή της Apple.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Απόψε οι εντυπωσιακές Περσείδες , όπου πεφταστέρια θα φωτίσουν τον ουρανό

Οι Περσείδες, η πιο θεαματική ετήσια βροχή από «πεφταστέρια», αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα το βράδυ …