«Ναι, έχουμε Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο»

Καλεσμένος ήταν το βράδυ της Δευτέρας στο Όλα τρέλα ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος μίλησε  για… ΌΛΑ!

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη, γιο του Πέτρου Μώραλη, του πρώην Υπουργού Παιδείας. Όταν ο Θέμος τον ρώτησε αν πρόκειται για έναν συνδυασμό… χρωματικό, ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε: «Όταν μιλάμε για μια συστράτευση ανθρώπων στον Πειραιά δεν έχει μια πλειοψηφία Ολυμπιακών, θα ήταν κάπως περίεργο. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο σωματείο στον Πειραιά, έχει πάνω από 60.000 μέλη, είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία που έχει ‘γεννήσει’ η Ελλάδα και έχει βγει από τον Πειραιά και είναι και η μεγαλύτερη επιχείρηση στον Πειραιά. Οπότε ναι,  είμαστε Ολυμπιακοί!».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι μπορεί από την πλευρά του πατέρα του να έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, όμως η πλευρά της μητέρας του έχει μεγαλύτερη σχέση με την ΆΕΚ: «Ο πατέρας της μητέρας μου ήταν παράγοντας και για μια εποχή πρόεδρος της ΑΕΚ, το 1957», είπε και πρόσθεσε: «Ο θείος του παππού μου, του προέδρου της ΑΕΚ, έφυγε από το Σκουροχώρι, πήγε στο Μιζούρι και έπλενε πιάτα. Εκεί άνοιξε κάτι κινηματογράφους και από τους κινηματογράφους πήγε στο Χόλιγουντ και έγινε ο πρόεδρος της 20th century fox. Το όνομα Σκούρας είναι ακόμα στο χώρο του κινηματογράφου».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ασχολείται με τη γη «τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι μόνο με φυτά, κυρίως με ανθρώπους και πώς οι άνθρωποι μπορούν να ζούνε καλύτερα πάνω στη γη, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε ένα μικρό προβληματάκι. Βοηθάω να μάθουν οι άνθρωποι να φυτεύουν και βοηθάω να μάθουν να έχουν μια σχέση με αυτά που φυτρώνουν και πώς να τα τρώνε. Δουλεύουμε σε ένα χώρο που είναι δίπλα στο Πάρκο Τρίτση και λέγεται ‘Κέντρο της Γης’ και καλούμε σχολεία – έρχονται γύρω στις 20.000 παιδιά το χρόνο – και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο που είναι ατελείωτος, δηλαδή οι πόροι δεν είναι απέραντοι», προσθέτοντας ότι είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικό.

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *