“Να αποκτήσει ο Πειραιάς ένα λειτουργικό και εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο”

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα και Αλέξανδρο Αργουδέλη, την πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ κα Κορίνα Λαουλάκου και την Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝ κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στο θέμα των Δικαστηρίων του Πειραιά τονίζοντας:

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα γενικότερα και η πόλη μας ειδικότερα, πιστεύω πως η ένωση δυνάμεων είναι αυτή που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα. Μια ένωση δυνάμεων την οποία πετύχαμε στο θέμα των Δικαστηρίων. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τις παρεμβάσεις του, τον κύριο Αρβανιτόπουλο, που ήταν Υπουργός, τους βουλευτές, όλων των κομμάτων, φυσικά τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, τα Επιμελητήρια, τους εμπόρους. Όλοι εμείς, με μια κοινή στρατηγική, με επιχειρηματολογία, με μεθοδολογία, με πίεση, όταν χρειάστηκε, φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το να παραμείνουν τα δικαστήρια στην πόλη μας.

Αυτός είναι ο οδηγός της δημοτικής αρχής, θέλω να πιστεύω και για όλους, ότι η ένωση δυνάμεων μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα, να επιτύχουμε τους στόχους μας και η πόλη να οδηγηθεί προς το καλύτερο.

Εύχομαι λοιπόν, τη χρονιά που διανύουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες στη Ράλλειο και τα αμέσως επόμενα χρόνια να αποκτήσει ο Πειραιάς ένα λειτουργικό, εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο, όπως αξίζει στην πόλη μας».

About kymaeditor

Check Also

Η Γλυφάδα αποκτά Δημοτικό Γηροκομείο στο χώρο του πρώην αεροδρομίου

Μια στέγη αγάπης και φροντίδας, ένα δημιούργημα άρτιας κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *