Να γίνει θεσμός το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ζητά η ΕΣΕΕ

Να γίνει θεσμός το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, ζητά η ΕΣΕΕ που καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να ενημερώσουν για το πρόγραμμα «ενεργΩ» τα μέλη και τις οικογένειές τους στις τοπικές τους κοινωνίες.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας στέκεται δίπλα σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το οποίο έχει στόχο να ανακουφίσει χιλιάδες συμπολιτών μας που έχουν πληγεί βαρύτατα από την κρίση και βρίσκονται στα όρια –αν δεν τα έχουν ξεπεράσει- του κοινωνικού αποκλεισμού», σημειώνει η ΕΣΕΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ο εμπορικός κόσμος της χώρας, ο οποίος έχει ήδη οργανώσει αντίστοιχες δράσεις με την Εκκλησία και τους Δήμους, το επικροτεί, το υποστηρίζει και το υιοθετεί σε όλη του την έκταση.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΕΕ καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να ενημερώσουν για το πρόγραμμα «ενεργΩ» τα μέλη και τις οικογένειές τους στις τοπικές τους κοινωνίες και να βοηθήσουν τους Δήμους που ανήκουν στη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων και στην ηλεκτρονική υποβολή των σχετικών αιτήσεων.

About kymaeditor

Check Also

Στη δημοσιότητα στις 16:30 το σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον υπ. Δικαιοσύνης

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *