Να γίνει θεσμός το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ζητά η ΕΣΕΕ

Να γίνει θεσμός το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, ζητά η ΕΣΕΕ που καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να ενημερώσουν για το πρόγραμμα «ενεργΩ» τα μέλη και τις οικογένειές τους στις τοπικές τους κοινωνίες.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας στέκεται δίπλα σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το οποίο έχει στόχο να ανακουφίσει χιλιάδες συμπολιτών μας που έχουν πληγεί βαρύτατα από την κρίση και βρίσκονται στα όρια –αν δεν τα έχουν ξεπεράσει- του κοινωνικού αποκλεισμού», σημειώνει η ΕΣΕΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ο εμπορικός κόσμος της χώρας, ο οποίος έχει ήδη οργανώσει αντίστοιχες δράσεις με την Εκκλησία και τους Δήμους, το επικροτεί, το υποστηρίζει και το υιοθετεί σε όλη του την έκταση.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΕΕ καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να ενημερώσουν για το πρόγραμμα «ενεργΩ» τα μέλη και τις οικογένειές τους στις τοπικές τους κοινωνίες και να βοηθήσουν τους Δήμους που ανήκουν στη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων και στην ηλεκτρονική υποβολή των σχετικών αιτήσεων.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος στρατιωτικού σε ώρα υπηρεσίας

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με θάνατο στρατιωτικού σε ώρα υπηρεσίας: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *