Να κινητοποιηθεί η Αστυνομία για τις δύο αποψινές συγκεντρώσεις- Ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων

Σε περίπου δύο ώρες πραγματοποιούνται οι δύο κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των Βασίλη Μιχαλολιάκου και Γιάννη Μώραλη. Η πρώτη θα διεξαχθεί στη πλατεία Κοραή (στις 19.30) και η δεύτερη στη πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, μισή ώρα νωρίτερα.  Μιλάμε για μία απόσταση αναπνοής, περίπου 200- 300 μέτρων μεταξύ των δύο ομιλιών.

Η προσέλευση του κόσμου  στο κέντρο του Πειραιά – και για τις δύο παρατάξεις- αναμένεται να είναι μεγάλη και ο φόβος των επεισοδίων  ελλοχεύει. Η αντιπαράθεση των δύο (βασικών)  ανθυποψηφίων για το δημαρχιακό θώκο της πόλης όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σκληρή και πολλές φορές υπήρξαν εκατέρωθεν καταγγελίες. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και το κλίμα είναι τεταμένο.

Η Αστυνομία από την πλευρά της  θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της για απόψε το βράδυ και να υπάρξει έντονη κινητοποίηση των Αρχών  προκειμένου  να  αποτραπούν τυχόν έκτροπα που μόνο κακό θα κάνουν στο μεγάλο λιμάνι, παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μιχάλης Κάσσης 

About kymaeditor

Check Also

Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Πέμπτη 9/2

Σε συνέχεια των ειδικών προβλέψεων για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών συνεπεία των έκτακτων καιρικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *