Να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια, η… προτροπή Καμμένου για τις εκλογές

Παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη τόνισε ότι δεν αποκλείει σύμπραξη με το κόμμα της Κουμουνδούρου, με την την προϋπόθεση όμως, όπως είπε, ¨να δεχτεί τις κόκκινες γραμμές του κόμματος».
Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη, να πάρουν ενεργά μέρος στα κοινά και να μην αφήσουν την τύχη της χώρας στα χέρια των ηλικιωμένων απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, πρότεινε στους νέους να… κλειδώσουν τους παππούδες σπίτια τους. «Εγώ θα τους πρότεινα να κλειδώσουν τους παππούδες τους στο σπίτι την Κυριακή των εκλογών,διότι πολλοί εξ αυτών έχουν μπει στη λογική ότι είχαμε τέσσερα πιάτα φαΐ, μας έκοψαν τα τρία. Προκειμένου να προστατέψουμε το τέταρτο, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πληγώνουμετην πατρίδα μας και να διαλύουμε τον κοινωνικό ιστό. Πρέπει να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνηκαι για να γίνει αυτό στα χέρια πρέπει να πάρουν οι νέοι τα πράγματα. Για να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, υπάρχει ένας τρόπος, η ενεργή συμμετοχή στα κοινά», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα σενάρια συνεργασίας

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άλλο κόμμα. Ξεκίνησε θέτοντας το ερώτημα αν εφαρμόζεται το Σύναγμα στη Ελλάδα. Και εξακολούθησε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ένα πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια το οποίο και ανανεώνουμε συνεχώς. Θα συνεργαστούμε με όποιον θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της χώρας, σεβόμενος τις κόκκινες γραμμές του προγράμματος μας. Εμείς στα θέματα τα εθνικά και της Εκκλησιάς δεν θα κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό. Το χρέος είναι και αυτό θέμα που αποτελεί κόκκινη γραμμή. Αν υπάρχει κόμμα που θα σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές μας, θα συνεργαστούμε».
Όπως είπε «δεν υπάρχουν πλέον κουμουνιστές που παίρνουν το λαιμό με κονσερβοκούτια. Οι Έλληνες θα ζήσουμε μαζί, θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες. Και θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεργαστούμε αν δεχθεί τις κόκκινες γραμμές».

About kymaeditor

Check Also

Υψηλές θερμοκρασίες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής ακόμη και μέσα στη νύχτα – Στους 32 °C στο κέντρο της Αθήνας

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας σε πολλές περιοχές της χώρας εν μέσω του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *