«Να μην επιτρέψουμε να ξαναγίνει όλος ο Πειραιάς μια «Τρούμπα»

Για οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Πειραιά κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η καταναλωτική οργάνωση ΙΝΚΑ. «Επιδιώκουν να διώξουν τα δικαστήρια και να νεκραναστήσουν το  τραμ. Να μην επιτρέψουμε να ξαναγίνει όλος ο Πειραιάς μια «Τρούμπα» τονίζεται μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα δικαστήρια του Πειραιά αποτελούν κομμάτι της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Πειραιά, η οποιαδήποτε μετακίνησή τους, μακριά από τον Πειραιά, θα υποβαθμίσει και θα φτωχύνει το σύνολο της πόλης .

Παράλληλα η επιχειρούμενη νεκρανάσταση του απαρχαιωμένου τραμ-τραίνου θα υποβαθμίσει και θα φτωχύνει το σύνολο της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με στένεμα πεζοδρομίων, κατάργηση γραμμών λεωφορείων και τρόλεϋ,  θέσεων νόμιμης στάσης και στάθμευσης, ελεύθερης ροής πεζών και οχημάτων κλπ. Καθώς και με τις συνεπαγόμενες συνέπειες στην ασφάλεια των δημοτών, στην οικονομική ζωή της πόλης και στην εμπορική – λειτουργική αξία των ακινήτων, αλλά και στην αισθητική του Πειραιά.

Από όπου περνά το τραμ οι εμπορικές και λειτουργικές αξίες των ακινήτων, εξευτελίζονται (δεν εννοούμε εδώ τις λεγόμενες «αντικειμενικές»), λόγω της ηχορύπανσης,  κραδασμών, των ατυχημάτων  και ακτινοβολιών αυτού του καταστροφικού πράγματος.

Ο αγώνας για την παραμονή των δικαστηρίων και την απομάκρυνση του τραμείναι κοινός.

Είναι αγώνας για την πόλη του Πειραιά και  για την Ελληνική Οικονομία. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δικηγόροι του Πειραιά συμμετέχουν και στους δύο παράλληλους αγώνες.

Τέλος με τα ελλείμματα του τραμ  (339.000.000), με αυτά που  ετοιμάζονται να δώσουν: μέσω ΕΣΠΑ 35.000.000 συν 35.000.000 (τουλάχιστον) από τον φορολογούμενο Έλληνα που πεινάει, για τους εργολάβους και το απαρχαιωμένο τραμ θα μπορούσαν να δοθούν στον λαό που πεινάει, ή για τόνωση του εμπορίου που αργοπεθαίνει ή για την παιδεία και τον αθλητισμό ή για την υγεία για να φτιαχτούν τρεις (3) βιομηχανίες, μία τροφίμων, μία ρουχισμού και μία επίπλων…

Δεν μπορούμε να χορτάσουμε με τραμ και εργολάβους

Δεν μπορούμε να εξάγουμε τραμ και εργολάβους

Όχι στη δικτατορία των  εργολάβων

Να σταματήσουμε  την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και της πόλης του Πειραιά.

ΥΓ. Φαίνεται  να αληθεύουν οι πληροφορίες για  οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Πειραιά για να μεταφερθεί η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα από το κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, για  να ξαναγίνει όλος ο Πειραιάς μια «Τρούμπα». Ας μην το επιτρέψουμε !

 

 

About kymaeditor

Check Also

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Σαλαμίνα

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας ενημερώθηκε για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *