«Να μην ξαναπιστέψει ο κόσμος ‘το λεφτά υπάρχουν’»

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και επεσήμανε πως «κερδίζονται με την ελπίδα», ενώ απηύθυνε εκκληση «να μην ξαναπιστέψουμε ‘το λεφτά υπάρχουν’».

Ο υπουργός εκτίμησε ότι η δημοσκοπική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατραπεί, ενώ σημείωσε την ανάγκη μιας σύγχρονης οικονομίας για την ενίσχυση των εξαγωγών και την ενίσχυση των επενδύσεων, αναφέροντας ότι «χρειάζονται επενδύσεις στον τόπο για να μεγεθυνθεί η οικονομία και να μειωθεί το φορολογικό βάρος.

Ως παραδείγματα έφερε το Ελληνικό, για το οποίο ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον μετατρέψει σε «αστικό λαχανόκηπο», και την αντίθεση της Κουμουνδούρου στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων. «Τα αεροδρόμια δεν χάνονται, δίνεται το μάνατζμεντ» διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι «αν δεν αξιοποιείται η δημόσια περιουσία χάνονται θέσεις εργασίας».

“Σε εγρήγορση για φανατικούς μεταξύ μεταναστών”

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι ελληνικές αρχές βρίοσκονται σε υψηλή εγρήγορσης για φανατικούς που μπορούν να παρεισφρήσουν στα κύματα μεταναστών

Αναφερόμενος στις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στα μουσουλμανικά κράτη που έπεσαν οι δικτάτορες επικράτησε αναρχία και εξτρεμισμός. «Συζητάμε για μια νέα μορφή τρομοκρατίας, ενώ η πολιτική ανοιχτών θυρών της Ευρώπης αμφισβητείται» παρατήρησε.

About kymaeditor

Check Also

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της αναμενόμενης ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης οχημάτων στο σύνολο του οδικού δικτύου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *