Να περιοριστεί η διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων, το αίτημα ΕΣΠ προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε  επιστολή στον Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη, Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά,  όπου ζητά τον περιορισμό διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων.
Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριε Διευθυντά,

Με την επιστολή μας αυτή επανερχόμαστε στο θέμα που αφορά την παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στους χώρους μπροστά από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς .

Παρά το γεγονός, ότι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ περιηγούνται στην περιοχή με μηχανές , χωρίς όμως να σταματούν, μέχρι σήμερα δεν έχουμε διαπιστώσει την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ανεξέλεγκτα η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων από μετανάστες.

Δεδομένης της άμεσης ανάγκης καταπολέμησης της παράνομης αυτής δραστηριότητας, αλλά και των έντονων παραπόνων που έχουν εκφράσει συνάδελφοι της περιοχής, παρακαλούμε θερμά για τις ενδεδειγμένες ενέργειες της υπηρεσίας σας, για την αποκατάσταση της τάξης και της νομιμότητας.

Με την βεβαιότητα της θετικής ανταπόκρισής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις σχετικές ενέργειές σας.”

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη χερσαία ζώνη του λιμανιού Βουρκαρίου Σαλαμίνας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της Λεωφόρου “Ακτή Καραϊσκάκη” εντός της χερσαίας ζώνης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *