«Να ποινικοποιηθεί η αχαριστία αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν»

Πυρά κατά αυτών που αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ έριξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλο. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης έδωσε τη δική του απάντηση στους αμφισβητίες και διαφωνούντες μέσα στο κόμμα λέγοντας πως «πρέπει να ποινικοποιηθεί η αχαριστία αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα».

Έδωσε δε σκληρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν ανοιχτά τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για στελέχη που δίνουν δήθεν τη μάχη για «τα ιερά και τα όσια» ενώ πριν τις εκλογές, έβρισκαν δικαιολογίες «όχι μόνο για να απέχουν, αλλά για να κάνουν και κακό».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης το φθινόπωρο και απευθυνόμενος σε «όσους επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου» είπε πως κι εκείνος δεν έμεινε στην Ένωση Κέντρου. «Σήμερα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έρθουν στην ώρα τους όλα»

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της ηγεσίας της παράταξης, είπε πως η λογική διαδικασία είναι πως εφόσον ιδρυθεί, θα βρεθούν οι πολιτικές που «μας ενώνουν» και φτιαχτεί η οργάνωση, τότε θα αποφασιστεί και αυτό. «Θα έρθουν στην ώρα τους όλα», σημείωσε.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό τελικό του Conference League

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζονται, για την εύρυθμη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *