Ξανά στον Λ. Ρακιντζή ο Ψινάκης: “Φύλλο και φτερό” κάνει τα οικονομικά του δήμου Μαραθώνα

Νέα συνάντηση με τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή είχε ο Ηλίας Ψινάκης, Ο δήμαρχος Μαραθώνα, που κάνει  «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά του Δήμου, παρέδωσε, όπως λένε οι πληροφορίες, στον κ. Ρακιντζή  πολλές και σοβαρές καταγγελίες που αφορούν τόσο σε ποινικές όσο και διοικητικές παραβάσεις στον Δήμο Μαραθώνα.

 

Ο κ. Ψινάκης έφτασε  το πρωί της Παρσκευής  στο γραφείο του κ. Ρακιντζή συνοδευόμενος από κλιμάκιο δικηγόρων με επικεφαλής τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον νομικό εκπρόσωπο του δημάρχου Μαραθώνα, Ιωάννη Παραρά.

Η συνάντηση αυτή διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ αμέσως μετά ο κ. Ψινάκης, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε σχετικά: «Οι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, έχοντας τον καλύτερο ποινικολόγο, τον καλύτερο δικηγόρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους καλύτερους ορκωτούς λογιστές στον κόσμο».

«Οι υποθέσεις είναι πάρα πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά», τόνισε ακόμη, προσθέτοντας πως «κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να οργανώσω τον δήμο μου. Μακάρι αυτοί οι έλεγχοι να γίνονταν και στους υπόλοιπους δήμους, ώστε να ξέρει ο καθένας τι παραλαμβάνει και πού πάει». «Οταν θα έχω στη διάθεσή μου όλα τα στοιχεία των ελεγκτικών αρχών, θα τα δημοσιοποιήσω, για να μάθουν όλοι την πάσα αλήθεια», συνέχισε.

Να σημειωθεί ότι τον ασκό του Αιόλου για τις έρευνες για παρατυπίες στον Δήμο Μαραθώνα, άνοιξε η καταγγελία που έκανε υπάλληλος του δήμου στον κ. Ψινάκη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα έπειτα από τις πληροφορίες για απομάκρυνση όλων των σκληρών δίσκων των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου, μόλις μία ημέρα πριν αναλάβει επισήμως, αποφάσισε να ξεσκονίσει όλα τα οικονομικά του δήμου και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υπεύθυνους.

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *