Ξεκάθαρο “όχι” Παρασκευόπουλου σε μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής εκτός Κορυδαλλού

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η δίκη της Χρυσής Αυγής αφού αυτή θα συνεχιστεί, από τις 7 Μαϊου, κανονικά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος. 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Παρασκυεόπουλοςμετά από τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός ότι η δίκη διεξάγεται στον Δήμο Κορυδαλλού πολύ κοντά μάλιστα σε 11 σχολικές μονάδες, είπε πως για μια τόσο μεγάλη δίκη χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας, κι ότι η δίκη δεν μπορούσε να γίνει στο χώρο του εφετείου, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό να διαταράξει τις δίκες που θα διεξάγονταν στο εφετείο.

Ωστόσο, λόγω των έντονων αντιδράσεων που υπάρχουν, ανέφερε πως «το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εάν η δίκη μπορεί να γίνει στο Κορυδαλλό ή να διεξαχθεί σε άλλο χώρο».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον Σάββα Ξηρού, είπε πως η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας επείγει και πρέπει να αποκατασταθεί.

About kymaeditor

Check Also

Στην Αίγινα για τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας η βουλευτής Δόμνα Μιχαηλίδου

Στην Αίγινα για την γιορτή της Αγίας Μαρίνας,  βρέθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου! Η κ. Δόμνα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *