Οικονομικά κίνητρα της ΕΥΔΑΠ για σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο στο Θριάσιο Πεδίο.

Οικονομικά κίνητρα στους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου παρέχει η ΕΥΔΑΠ για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου η ΕΥΔΑΠ διαθέτει το ποσό των 2.500 € (πλέον ΦΠΑ), για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται, όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου, καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από τον δήμο.
Η απόφαση του Δ.Σ. προβλέπει δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε περίοδο 72 μηνών (6 έτη) κατά μέγιστο. Τέλος, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των νοικοκυριών που θα συνδεθούν στο δίκτυο αποχέτευσης, το χρονικό διάστημα απαλλαγής από τα τέλη αποχέτευσης ανέρχεται σε 2 έτη.

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης, ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του, οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ στην Ελευσίνα (τηλ. 210 21.44.963 και 210 21.44.965), ή σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας.

About kymaeditor

Check Also

Η Νάξος ανάμεσα στους 5 ιδανικούς προορισμούς του κόσμου για ιστιοσανίδα

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στη λίστα που ανακοίνωσε ο ιστότοπος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *