“Οι Έλληνες πολίτες θα επιλέξουν σταθερότητα και ασφάλεια”

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Κώστας Κατσαφάδος, μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών.
Οι Έλληνες πολίτες αποδεικνύεται ότι διαθέτουν μεγαλύτερη ωριμότητα από πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές, που προτάσσουν τις κομματικές σκοπιμότητες και τις συναλλαγές απέναντι στο Σύνταγμα και στο συμφέρον του έθνους.
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη ευθύνης και σταθερότητας. Δεν θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Δεν θα επιτρέψει να τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξόδου από την κρίση.
Οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν τώρα τη δική τους απάντηση.
Θα είναι μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να σύρουν τη χώρα και τους πολίτες σε μια περιπέτεια.
Οι Έλληνες πολίτες θα επιλέξουν σταθερότητα και ασφάλεια. Θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που έχει ταυτιστεί με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Υπάρχει μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που απαιτεί οριστική ρήξη με το λαϊκισμό και μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων.
Αυτή η μεγάλη πλειοψηφία, με κυρίαρχο πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία, θα νικήσει.’’

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Παλαιοχώρα Χανίων

Tο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 18:38 ώρα Ελλάδος, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *