«Οι κάλπες να βγάλουν ό,τι καλύτερο για την πόλη»

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι προσήλθε για να ψηφίσει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την ελπίδα οι κάλπες να βγάλουν ό,τι καλύτερο για την πόλη, την περιφέρεια και την Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το αν διαπίστωσε προβλήματα ή παρατυπίες, αρκέστηκε να δηλώσει: «καλή επιτυχία στη Δημοκρατία».

Είναι η στιγμή της απόλυτης δημοκρατίας. Είναι η στιγμή που ο πολίτης έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, που παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του, της περιφέρειάς του και επηρεάζει τα δρώμενα στην Ευρωβουλή. Έπραξα και εγώ ως πολίτης το καθήκον μου για τη δημοκρατία», είπε. Και πρόσθεσε: «είναι η στιγμή που όλοι είμαστε ίσοι. Την ώρα που ψηφίζουμε και την ώρα που φεύγουμε από τη ζωή τότε είμαστε ίσοι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για την περιφέρειά μας, που είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα αλλά και για μια Ευρώπη η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τον άνθρωπο, ιδιαίτερα τον αδύναμο άνθρωπο».

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση στο Άλσος Αγίου Φιλίππου

Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση  διοργανώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ενώ  συμμετείχαν μέλη της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *