«Οι κατεργαράκοι και απατεώνες θα πάνε σπίτια τους»

 Ηχηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αξιολόγηση στους δήμους. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, και απευθυνόμενος στους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ρένα Δούρου,  τόνισε πως «κατεργαράκοι και απατεώνες θα πάνε σπίτια τους».

«Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών. Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως αφού γίνει προσεκτική τεκμηρίωση των δεδομένων, θα αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες από τους παράγοντες της αυτοδιοίκησης που διόρισαν τους υπαλλήλους με πλαστά πιστοποιητικά.

Όσον αφορά στη Ρένα Δούρου, εξέφρασε τη λύπη του γιατί τα μέχρι τώρα βήματά της δεν δείχνουν αντάξια των περιστάσεων του αξιώματος για το οποίο εξελέγη, όπως είπε και συμπλήρωσε πως περιμένει να δει την τοποθέτησή της στο περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίτης.

About kymaeditor

Check Also

Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Πέμπτη 9/2

Σε συνέχεια των ειδικών προβλέψεων για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών συνεπεία των έκτακτων καιρικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *