«Οι πολίτες στο Πειραιά νιώθουν ασφαλείς»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» επισκέφθηκε την Τροχαία Πειραιά,  τα Αστυνομικά Τμήματα Καμινίων και Καλλίπολης και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Στις συναντήσεις του ευχαρίστησε  τους επικεφαλής για τη συνεργασία στα θέματα που αφορούν τόσο στις μονοδρομήσεις όσο και για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη, αλλά και για τον αγώνα που δίνουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι οι πολίτες στον Πειραιά νιώθουν ασφαλείς χάρις στις προσπάθειες που κάνουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις ελλείψεις προσωπικού και υποδομών, αλλά και τις περικοπές που έχουν γίνει στους μισθούς τους.

Επισκέφθηκε και υπηρεσίες του Δήμου

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε υπηρεσίες του Δήμου και συνομίλησε με εργαζόμενους.  Ο Δήμαρχος Πειραιά  ευχαρίστησε από καρδιάς για τη άψογη συνεργασία όλους τους εργαζόμενους, στις υπηρεσίες καθαριότητας, παρκοτεχνίας, πολεοδομίας, ηλεκτρομηχανολογικού, παιδείας, ληξιαρχείου, υγείας καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους στο κεντρικό δημαρχείο του Δήμου Πειραιά τονίζοντας ότι επί δημαρχίας του δεν έγινε ούτε μία απεργιακή κινητοποίηση, οι εργαζόμενοι απέδιδαν στο μέγιστο.  Αποτέλεσμα ο Πειραιάς μετά από πολλά χρόνια να γίνει μία καθαρή πόλη, με νέες εστίες πρασίνου.

Και ο  κ. Μιχαλολιάκος κατέληξε λέγοντας: «μαζί δημιούργησαμε την ισχυρή συμμαχία μεταξύ δημοτών, εργαζομένων και δημοτικής αρχής».

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *