Οι Υπάλληλοι των Λιμανιών εναντιώνονται στην πώληση του ΟΛΠ.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας συγκαλεί αύριο  Τρίτη στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, ευρεία σύσκεψη με την Περιφέρεια, τους  Δήμους, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του Πειραιά ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ.

Σε  ανακοίνωση της η ΟΜΥΛΕ υποστηρίζει  ότι «η κυβέρνηση, δίνοντας δείγματα πολιτικής αναξιοπιστίας, αθετεί όλα όσα έλεγε και υπερασπιζόταν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και πρόσφατα στην Βουλή με τις προγραμματικές της δηλώσεις και ταυτίζεται με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης», ενώ σημειώνει ότι  «επιδοκιμάζει τις πολιτικές και νομικές ακροβασίες του «αμαρτωλού» ΤΑΙΠΕΔ, όπως η ίδια το αποκαλούσε. Και βέβαια διατηρεί στην θέση του, με τον ίδιο ρόλο και τις ίδιες αρμοδιότητες, το ΤΑΙΠΕΔ που η ίδια υποσχόταν πως θα το καταργήσει. Η πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης, πέραν της πολιτικής αναξιοπιστίας, θέτει μια σειρά κρίσιμα πολιτικά και νομικά ζητήματα, τα οποία συνιστούν νέο πολιτικό και νομικό πραξικόπημα».

Η ΟΜΥΛΕ επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στα λιμάνια,  δεν πρόκειται να ανεχθούν αυτή την πολιτική και «με σταθερές τις θέσεις μας για ανάπτυξη με Δημόσιο Χαρακτήρα των λιμανιών και ακλόνητη πίστη στο δίκιο των αγώνων μας θα μετατρέψουμε την απογοήτευση από την επιχειρούμενη πολιτική σε θυμό και αγωνιστική δράση» υποστηρίζοντας πως την πορεία του ΟΛΠ θα ακολουθήσουν και άλλα λιμάνια.

About kymaeditor

Check Also

Επεισόδια στο Ρέντη: Διασωληνωμένος ο 31χρονος αστυνομικός μετά τον τραυματισμό από φωτοβολίδα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *