ΟΛΠ:Υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με το Σωματείο των Εργατών

Την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης με τους εκπροσώπους του Σωματείου των Εργατών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, μετά από διαδικασία διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε ο ΟΛΠ. Η διάρκεια της νέας σύμβασης ορίζεται τριετής. Τη σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας (Ο.Φ.Ε.) Συμεών Λευθεριώτης.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ (εκπροσώπους υπαλλήλων) και τον Σύνδεσμο Εποπτών – Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με την υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης με το Σωματείο των Εργατών, έχουν πλέον υπογραφεί Συλλογικές Συμβάσεις με όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε. Επιβεβαιώνεται η καλή σχέση μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων και προχωράμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια για την επίτευξη των στόχων μας».

About kymaeditor

Check Also

H Ελληνική σημαία στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821-Υπερηφάνεια και συγκίνηση

Μοναδικές  εικόνες, που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης, αλλά και  θαυμασμό, αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στον Όρμο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *