Ορκίστηκε Δήμαρχος Μαραθώνα ο Ψινάκης- Στόχος του να κάνει το Δήμο, πόλο έλξης για όλους (φωτό)

 

Και με τη βούλα  πλέον ο Ηλίας Ψινάκης είναι από την Παρασκευή ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα. Ο γνωστός μάνατζερ, φορώντας κλασσικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, ορκίστηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ανέλαβε κι επίσημα καθήκοντα δημάρχου.

Όπως σημειώνουν κύκλοι του Ηλία Ψινάκη, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να κάνει το Δήμο Μαραθώνα πόλο έλξης για όλους.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Ηλία Ψινάκη, ο Μαραθώνας αποτελεί τη σημαντικότερη προτεραιότητά του με τον ίδιο να φέρεται αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά με πρωτοποριακές προτάσεις και κυρίως υλοποιήσεις αυτών.

Άλλωστε, ο δαιμόνιος μάνατζερ όπως έχει πει σε φίλους του κατά καιρούς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία εκλογικής μάχης, αν δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αλλάξει πράγματα και να καταφέρει να κάνει το Δήμο Μαραθώνα πόλο έλξης για όλους.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κατά πολύ αραιώσει τις εμφανίσεις του σε κοσμικό επίπεδο καθώς λέγεται πως έχει πέσει με τα μούτρα κυριολεκτικά στα θέματα του Δήμου και οραματίζεται το… νέο Μαραθώνα!

΄

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *