“Οχι” Μελά στο κλείσιμο του Γυναικολογικού Τμήματος του Τζανείου Νοσοκομείου

Να σταματήσει κάθε ενέργεια για κλείσιμο του Μαιευτικού- Γυναικολογικού Τμήματος του Τζανείου Νοσοκομείου ζητά ο Παναγιώτης Μελάς. Ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς των ΑΝΕΛ έφερε το θέμα τη Βουλή και όπως είπε, ως αιτία για το κλείσιμο του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος, φέρεται ότι είναι η δημιουργία Ψυχιατρικού Τμήματος.
Επίσης λέγεται, αναφέρει ,  ότι επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο, για το σκοπό αυτό, διάφοροι παράγοντες (ο Υποδιοικητής της Β΄ ΔΥΠΕ με τον Διοικητή του Ψ.Ν.Α [Δαφνί] και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας).

«Δεν επιτρέπεται, τονίζει , για κανένα λόγο, να καταργηθεί το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα του Τζανείου Νοσοκομείου, διότι, θα υποβαθμιστούν ακόμη περισσότερο οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και θα υπάρξει  ακόμη μεγαλύτερη  ταλαιπωρία των πολιτών».

Όσο για τη δημιουργία Ψυχιατρικού Τμήματος στο Τζάνειο Νοσοκομείο, υπογραμμίζει ότι δεν έχει κανείς αντίρρηση, με την προϋπόθεση όμως, να μη κλείσει η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική, αλλά,  να δημιουργηθεί Ψυχιατρικό  Τμήμα και να στεγαστεί στο παλαιό-διατηρητέο κτίριο του Τζανείου, εκεί που λειτουργεί η Καρδιολογική Κλινική και μεταφέρεται σε άλλο όροφο.

Ο κ. Μελάς , ζητά να :

Ματαιωθεί κάθε σχέδιο κατάργησης του Μαιευτικού –Γυναικολογικού Τμήματος του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, για το καλό και των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και των πολιτών

Να δημιουργηθεί Ψυχιατρικό Τμήμα στο παλαιό διατηρητέο κτίριο του Τζανείου, αφού θα μεταφερθεί η Καρδιολογική Κλινική σε άλλο όροφο

About kymaeditor

Check Also

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω εορτής

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *