Ο Β. Μιχαλολιακος τίμησε τους μαθητές της ελληνογαλλικής σχολης «jeanne d’ arc»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «JEANNE D’ ARC», για τον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας στα «Βοτσαλάκια».

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, για την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριότητά τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού στα «Βοτσαλάκια», τόνισε:

«Είναι οι όμορφες στιγμές της ζωής. Είναι και οι όμορφες στιγμές της πολιτικής. Ιδιαίτερα για έναν δήμαρχο που αποφάσισε εδώ και τέσσερα χρόνια, να αφήσει άλλα αξιώματα και να αφοσιωθεί ολόψυχα στην πόλη του και στα παιδιά της πόλης του.

Προσπαθούμε όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε με δύτες, με σχολεία που έχουν ισχυρή παράδοση παροχής καλών υπηρεσιών Παιδείας, προσπαθούμε να χτίσουμε τον Πειραιά των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Να είναι καλύτερος, λειτουργικότερος, ελκυστικότερος και προπαντός πιο ανθρώπινος και πιο καθαρός και στη στεριά και στη θάλασσα.

Ευχαριστώ πολύ τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά».

Η εν λόγω δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εβδομάδα Εθελοντισμού Let ‘s do it in Greece 2014» www.letsdoitgreece.org, που υλοποιείται στα σχολεία την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

About kymaeditor

Check Also

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Σαλαμίνα

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας ενημερώθηκε για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος …