Ο Γιάννης Μελάς συντάσσεται με την ομάδα Μώραλη

Σε αντίπαλο στρατόπεδο μεταπήδησε ο Γιάννης Μελάς. Ο  πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου, και γιος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συντάσσεται στο πλευρό του βασικού αντιπάλου  του νυν δημάρχου για τη δημαρχία του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μελάς τόνισε ότι κ. Μώραλης «εγγυάται την ανανέωση της πόλης σε όλα τα επίπεδα».

Η δήλωση Γ. Μελά

Ειδικότερα, ο κ. Μελάς αναφέρει: «Στις 19 Φεβρουαρίου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου να συμμετέχω σ’ έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, ο οποίος θα αποτελείτο από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της πόλης και φυσικά τον Ολυμπιακό, χωρίς καμμία κομματική κηδεμονία».

“Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορούσα να μην δηλώσω παρών στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος εκφράζει το σύνολο αυτών των δυνάμεων και εγγυάται την ανανέωση της πόλης σε όλα τα επίπεδα. Σ’ αυτό το σημείο, δεν θα ήταν δυνατό να μην σταθώ στο όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανάδειξη του Πειραιά, σε ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, και τη βαθιά πεποίθησή του σ’ ένα πλάνο που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά της πόλης».

“Ο τουρισμός, οι νέες τεχνολογίες και η ναυτιλία είναι οι τομείς που ο Πειραιάς πρέπει να βασιστεί για το αύριο, χωρίς οι μάχες να δίνονται μόνο για το αυτονόητο».

About kymaeditor

Check Also

EL PAIS: Η Άνδρος στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Την ‘Ανδρο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς που προτείνει …