Ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και τα εμπορικά καταστήματα γιορτάζουν στις 5 Μαΐου.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς!

«H Πόλη Γιορτάζει» στις 5 Μαΐου 2018, από τις 9.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ! Τα εμπορικά καταστήματα του Μοσχάτου υποδέχονται τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές και εορταστική διάθεση! Στο κλίμα της ημέρας συμβάλλει το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις και δημιουργώντας ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου έχει ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τη συμμετοχή πολλών τμημάτων και συλλόγων. Τέσσερις σκηνές θα συμβάλλουν στο γενικότερο κλίμα της εορτής:

1η σκηνή: Μακρυγιάννη και Λάμπρου Κατσώνη: ΈΝΑΡΞΗ, Ώρα: 17.30 με ζωντανό πρόγραμμα από DJ. Ώρα 18.00: πασαρέλα «Καλωσόρισμα της Άνοιξης» με τη συμμετοχή καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου. Ώρα 18.45: Χορευτική παράσταση από Σωματεία του Δήμου και της πόλης.
2η σκηνή: Χρ. Σμύρνης και Σολωμού: Ώρα 19.00: Happenings και χορευτική παράσταση από Σωματεία του Δήμου και της πόλης.
3η σκηνή: Μακρυγιάννη και Καραολή Δημητρίου: Ώρα 19.30: Happenings και χορευτική παράσταση από Σωματεία του Δήμου και της πόλης.
4η σκηνή: Πλατεία Μεταμορφώσεως: Ώρα: 20.00: Χορευτικά από τα τμήματα Παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. Ώρα 20.30: Έναρξη μεγάλης συναυλίας με τους KINGS. Guest star: Χρήστος Μενιδιάτης
Στο τέλος της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με μεγάλα δώρα. Κεντρική παρουσιάστρια της γιορτής και συντονίστρια στις σκηνές θα είναι η Κατερίνα Καρύδη. Την επιμέλεια της εμφάνισής της έχουν αναλάβει χορηγικά τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου.

Οι χορευτικές ομάδες του Δήμου και της πόλης που συμμετέχουν στη γιορτή είναι οι:

Όμιλος Ελληνικών Χορών Μοσχάτου
Ταυρίωνες
Μπαλέτο Μοσχάτου
Μπαλέτο Ταύρου
Χορευτική ομάδα JUST DANCE –Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου
Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ Μοσχάτου
Αθλητικός Σύλλογος ΙΡΙΔΕΣ Μοσχάτου
The Concept Street Dance

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν πολλά ψυχαγωγικά δρώμενα για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης!

About kymaeditor

Check Also

Γ. Ιωακειμίδης: Το 1% του ΦΠΑ που εισπράττεται στην Αττική, να δοθεί για υποδομές Πολιτικής Προστασίας

Πρόταση για την ανάπτυξη των υποδομών Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε σήμερα υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *