“Ο δήμος Πειραιά δίνει έμφαση στην υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης”

Στον αγιασμό των γραφείων του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Τα μέλη του Συνδέσμου καλωσόρισαν το Δήμαρχο Πειραιά τονίζοντας πως η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για τις δράσεις τους.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μώραλης επισήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα τους και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στη σημαντική πολιτιστική τους δραστηριότητα. Επιπλέον δήλωσε ότι η δημοτική Αρχή Πειραιά δίνει ιδιαίτερο βάρος στην υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πειραϊκής κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου δραστηριοποιείται στον Πειραιά τα τελευταία τριάντα χρόνια και ιδρύθηκε μετά από ευγενική χορηγία του Μιλτιάδη Μαρινάκη. Μάλιστα ένα από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη ήταν η σύζυγος του αείμνηστου βουλευτή και μητέρα του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικού συμβούλου Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Ειρήνη.

Ο Σύνδεσμος λειτουργεί ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, με κύριο στόχο τη διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και έχει να επιδείξει στην πολύχρονη πορεία του πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *