Ο Διώτης και οι Πειραιώτες της Λίστας Λαγκάρντ.

Διώτης
Ενώπιον του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα παραπεμφθεί ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης προκειμένου να δικαστεί για το κακούργημα της απιστίας για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ. Το συμβούλιο Εφετών, παραπέμπει με βούλευμα σε δίκη τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, απαλλάσσοντας τον προκάτοχό του Γιάννη Καπελέρη.

Η πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Μανώλη Δράκου, έγινε δεκτή παραπέμποντας τον Ιωάννη Διώτη, μόνο για το κακούργημα της απιστίας και απαλλάσσοντας τον από το αδίκημα της καταστροφής εγγράφου από υπάλληλο με σκοπό τον πορισμό αθέμιτου οφέλους ή βλάβης τρίτου κατά του ελληνικού δημοσίου.
Την ίδια στιγμή πιεστική έχει γίνει η ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης σχετικά με τα ονόματα των συμπολιτών μας που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Μεταξύ αυτών και ανερυθρίαστοι Πειραιώτες κατασκευαστές και επιχειρηματίες που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται υπεράνω εφορίας και δικαιοσύνης. Τα ονόματα γνωστά σε πολυάριθμες δημοσιοποιήσεις της λίστας στον ελληνικό τύπο. Καλή η κίνηση της δικαιοσύνης να παραπεμφθεί ο κ. Διώτης αλλά ας καλέσει και τους αναφερόμενους στη λίστα να αποδώσουν χρήματα ή να τους αποδοθούν ευθύνες.Είναι γνωστό ότι η ανοχή φέρνει θράσος.

About kymaeditor

Check Also

( Άλλη μία ) Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Έκτακτη σύσκεψη θα συγκληθεί σήμερα, Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα την οπαδική βία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *