Ο Ηλίας Τζανετουλάκος, εκλεκτός της ΔΗΜΑΡ για τον Πειραιά

Μία ακόμη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα των υποψήφιων δήμαρχων για το δήμο Πειραιά. Ο λόγος για τον Ηλία Τζανετουλάκο που «κατεβαίνει» επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πειραιάς 2014» 2014+» ,υποστηριζόμενος από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Ηλίας Τζανετουλάκος είναι  33 χρονών, ασχολείται με τα ναυτιλιακά ( δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής) είναι ανιψιός του παλιού ποδοσφαιριστή του βετεράνου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής Γ. Τζανετουλάκου, και δεν έχει ποτέ στο παρελθόν εκτεθεί ως υποψήφιος σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο!

Η νέα δημοτική κίνηση καλεί «όσους και όσες θέλουν να συμβάλουν για να γυρίσουμε σελίδα στον Πειραιά, να αντιμετωπίσουμε την εγκατάλειψη του, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του, να κάνουμε τον Πειραιά μια βιώσιμη σύγχρονη πόλη».

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχονται η πόλη μας, η Αττική, η Ελλάδα και η Ευρώπη επιλέγουμε τις προτάσεις και το διάλογο και όχι την στείρα αντιπαράθεση και τον καταγγελτικό λόγο», συνεχίζει η ανακοίνωση. Και καταλήγει:

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης για το δήμο μας. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την κίνηση Π14+ μια κίνηση νέων ανθρώπων, νέων στα αυτοδιοικητικά, νέων στις απόψεις και τις αντιλήψεις».

 

 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …