Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Γράφει το Πειραϊκό Κύμα
Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να κρατήσει την ψυχραιμία του και να κινηθεί με αξιοπρέπεια οικογενειακά και επαγγελματικά , τα θέματα της καθημερινότητας ισοπεδώνουν κάθε ψήγμα αισιοδοξίας.
Η κίνηση στις εθνικές οδούς πραγματικά μετ΄εμποδίων. Η διαδρομή Αθήνα -Θεσσαλονίκη ένα απέραντο Hot Spot λόγω κλειστών συνόρων( στα βόρεια μόνο γιατί ανατολικά τα σύνορα μοιάζουν να είναι ανοικτά).Τα καράβια στον Πειραιά καταπλέουν καθημερινά με χιλιάδες μετανάστες και ευτυχώς που το ΥΝΑ και η τοπική αυτοδιοίκηση διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
Νεόκοποι εκδότες συλλαμβάνονται για εκβιασμούς μεγάλης βαρύτητας και αποτίμησης, αλλά και παραδοσιακοί εκδότες εγκαλούνται για προσωπικά δάνεια δυσθεώρητου ύψους!Στενοί συνεργάτες πρώην πρωθυπουργών ζητάνε πίσω τα πρόστιμα, στην κρατική τηλεόραση εισβάλουν αντιεξουσιαστές και οι πτήσεις με ελικόπτερα αποδεικνύονται κινηματογραφικές σκηνές!
Το αγλάισμα της ελληνικής κοινωνίας (όπως το διαμόρφωσαν οι τελευταίες δεκαετίες ) βρίσκεται σε ένα διαρκές πήγαινε-έλα στην Εισαγγελία.Και την ίδια στιγμή οι Τούρκοι παραβιάζουν το FIR Αθηνών κατ΄εξακολούθηση!
Και οι πολιτικοί, όλων των αποχρώσεων, συζητούν και διαξιφίζονται σαν να ζούνε σε άλλη χώρα.
Καλό σας ξημέρωμα!

About kymaeditor

Check Also

Τι έχει να περιμένει ο πολίτης από το επιτελικό Κράτος που πληρώνει;

Τί περιμένει ο πολίτης  από ένα επιτελικό κράτος που στελεχώνεται από ανίκανους, άεργους, φιλάρεσκους  και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *