«Ο Κορυδαλλός παραμένει πρωταγωνιστής και στον πολιτισμό»

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν  ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης και ο  πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2014 που ξεκινάει την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου.

«Ο Κορυδαλλός, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, παραμένει πρωταγωνιστής και στον πολιτισμό δίνοντας, όπως κάθε Σεπτέμβρη, διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους του αλλά και στους φίλους των γύρω περιοχών που επιλέγουν σταθερά την πόλη μας για την βραδινή τους βόλτα.

Μια βόλτα γεμάτη Θέατρο, Μουσικές εκδηλώσεις και Κινηματογραφικές προβολές, επιλεγμένες, όπως  πάντα, με κριτήριο την ποιότητα και σεβασμό στις επιθυμίες των συμπολιτών μας και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο Δήμος μας.

Η δική σας παρουσία στις εκδηλώσεις μας αποτελεί δείκτη αξιολόγησης και επιβράβευσης των επιλογών μας αλλά και μέτρο έμπνευσης, οραματισμού και προγραμματισμού για έναν πολιτισμό που θα αγκαλιάζει δημιουργικά όλες τις ηλικίες. Άλλωστε η συμμετοχή σας μας έδωσε τη δυνατότητα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος μας να είναι από τους ελάχιστους που έχει κρατήσει ανοιχτά όλα του τα τμήματα, τόσο στον τομέα του πολιτισμού όσο και του αθλητισμού.

Από 1η Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» να ανταμώσουμε και να χειροκροτήσουμε μαζί κάποιες από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού Καλοκαιριού.»

Καλή διασκέδαση

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ                                                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΝΟΣ                                                                     ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 

 

About kymaeditor

Check Also

Ο Τρανός Χορός στη Βλάστη και το Πανηγύρι στο Συρράκο εγγράφονται στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

«Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου σε δύο ορεινές κοινότητες της Βορείου Ελλάδας: ο Τρανός Χορός στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *