Ο Κορυδαλλός πόλη άθλησης όλων των παιδιών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στην χαρά και την άθληση από το kids’ Athetics, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής ΔΕ Πειραιά, το Σχολικό Σύμβουλο της 9ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με έδρα τον Πειραιά, έλαβαν σήμερα οι μαθητές όλων των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας Πειραιά.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού συμμετείχαν 70 μαθητές και μαθήτριες του 1ου Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Δρα-πετσώνας, Περάματος, του 1ου Ειδικού Σχολείου, του 1ου Ειδικού Σχολείου Αυτιστικών και του Ειδικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Πειραιά, του ΕΕΕΕΚ Πειραιά, του ΕΕΕΕΚ «Άνοιξη» και εθελοντές από το 7ο Γυμνάσιο.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε αθλήματα του στίβου και έπαιξαν αθλητικά παιχνίδια, στέλνοντας μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός στο σύντομο χαιρετι-σμό, που απηύθυνε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς επισήμανε το ενδιαφέρον του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη σχετικά με τα αθλητικά προγράμματα των Ειδικών Σχολείων. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη συμμετοχή, τονίζοντας ότι γίνεται πράξη αυτό που λέμε «αθλητισμός για όλους στον Πειραιά».

Παραβρέθηκαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Παύλος Γερακάρης, ο Σύμβουλος Περιφερειακής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Γιώργος Βαλαμάτης, η Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πειραιά Μαρία Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος Kid’s Athletic Πειραιά Παναγιώτης Χαραμής, ο Διευθυντής του 1ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλής Παληάς και η γυμνάστρια του σχολείου Γιώτα Γιαννούλα.

About kymaeditor

Check Also

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από τον Δήμο Γλυφάδας στις 23 Μαρτίου

Είναι η τρίτη μιας σειράς δράσεων οι οποίες διοργανώνονται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *