«Ο Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του»

Η κόντρα μεταξύ Γρηγόρη Ψαριανού και Φώτη Κουβέλη καλά κρατεί. Μία μόλις ημέρα μετά τη διαγραφή του από τη ΔΗΜΑΡ, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής μιλώντας στο  MEGA έριξε νέες βολές κατά του μέχρι πρότινος αρχηγού του.

  «Πιο συγκλονιστικό από τη διαγραφή μου είναι ο τρόπος που αυτή έγινε» τόνισε αρχικά ο Γρηγόρης Ψαριανός και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ γιατί, όπως είπε, «ο Φώτης Κουβέλης αρνούνταν διάλογο για την Αριστερά και τώρα στέλνει επιστολές κάθε μέρα στους ενδιαφερόμενους».

Επίσης, τόνισε: «μπορεί να άργησα να καταλάβω ότι ο Φώτης Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του». «Αυτά που έλεγα», ανέφερε ο κ. Ψαριανός, «έπεφταν στο κενό. Ο ιδιοκτήτης θα κάνει ότι νομίζει και σε όποιον αρέσει. Αυτό έχει αποδειχθεί πια» και πρόσθεσε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για «το ξεκατίνιασμα κάποιων τύπων του 1%».

«Δεν εντάσσομαι στο Ποτάμι»

Ο κ. Ψαριανός ρωτήθηκε και για το αν θα πάρει μετεγγραφή στο Ποτάμι. «Συζητάμε, έχουμε στενή σχέση με το Ποτάμι όμως δεν θα ενταχθώ σε αυτό», είπε και τόνισε: «Θα συνεργάζομαι ως ανεξάρτητος με τη ΔΗΜΑΡ και με το Ποτάμι και με όλες τις ομάδες του χώρου της προοδευτικής μεταρρυθμιστικής συμπαράταξης που θα ήθελα να υλοποιηθεί».

 

About kymaeditor

Check Also

Καθυστερήσεις στο Δέλτα Φαλήρου προς Πειραιά

Καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες στη Συγγρού προς Πειραιά( Δέλτα Φαλήρου) λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, τώρα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *