Ο Λυκούδης κλείνει το μάτι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κουβέλη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κλείνει το μάτι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σπύρος Λυκούδης.  Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο Mega στα σενάρια που θέλουν τον πρόεδρο του κόμματος της Αγίου Κωνσταντίνου υποψήφιο για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

«Η θέση της ΔΗΜΑΡ ήταν και εξακολουθεί να είναι ίδια. Το θέμα πρέπει να το δούμε στην ώρα του. Αυτή ήταν η γενική διατύπωση που έκανε πάντα η ΔΗΜΑΡ, την ίδια κάνει και τώρα. Αν με ρωτήσετε εμένα προσωπικά θα σας έλεγα ότι εδώ και μήνες έχω υποστηρίξει την άποψη καταρχήν ότι έχει όλες τις δυνατότητες η παρούσα Βουλή να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχει όλες τις δυνατότητες για να δημιουργήσει συναινέσεις και συνεννοήσεις ανάμεσα στα κόμματα για να εκλεγεί ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας», τόνισε ο κ. Λυκούδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Και πρόσθεσε: «Και δεύτερον εγώ θα επιθυμούσα και προσωπικά και πολιτικά θεωρώντας ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος, να είναι πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης».

About kymaeditor

Check Also

Καθυστερήσεις στο Δέλτα Φαλήρου προς Πειραιά

Καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες στη Συγγρού προς Πειραιά( Δέλτα Φαλήρου) λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, τώρα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *