Ο Νίκος Γέμελος στη θέση της Σ. Αντωνάκου στην αντιπροεδρία του ΟΠΑΝ

 Νέος Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Γέμελος.

Ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση σε Ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, λαμβάνοντας την ύψιστη αυτή διάκριση για τις επιτυχίες του, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Γέμελος αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου του Ο.Π.Α.Ν μετά την παραίτηση από τη θέση της κ. Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

 

About kymaeditor

Check Also

Κιμωλίστες: Μια παρέα εθελοντών που δρα με πάθος για την Κίμωλο

Με μεράκι και περισσή αγάπη για τον τόπο τους, προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά και τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *