Ο Ολυμπιακός δίπλα στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας

Για ακόμα μία φορά, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία της ομάδας, εκπροσωπούμενη από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπου διανεμήθηκαν συσσίτια σε 1.100 οικογένειες ενώ μέχρι την Τρίτη θα δοθούν συνολικά σε πάνω από 2.500.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να στηρίζει και μέσω της ΠΑΕ το σπουδαίο έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη Μητρόπολη. Άπαντες μίλησαν με θερμά λόγια για την αγάπη και την συμπόνια προς τον συνάνθρωπο, ενώ εξήραν την φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού.

Αρχικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.κ. Αλέξιος τόνισε: «Κοντά μου οι καλοί συνεργάτες. Ο πατήρ Γεώργιος, οι ιερείς μας που εργάζονται αποδοτικά. Οι καλές κυρίες που είναι στη φιλόπτωχο και στο έργο της προνοίας της Μητρόπολής μας και ασφαλώς κοντά μας οι χορηγοί. Ο Ολυμπιακός, ο αγαπητός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο εκπροσωπεί η ευγενεστάτη κυρία Μυλωνά, η οποία είναι εδώ και την συγχαίρουμε και παρακαλούμε να διαβιβάσει τις ευχαριστίες όλων για το φιλανθρωπικό έργο, το οποίο είναι τόσο σημαντικό στην Μητρόπολή μας.

Και αυτό το οφείλουμε στην βοήθεια την δική σας. Γιατί μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αγωνιζόμαστε καθημερινώς, ώστε να μην λείψει ότι έχουν ανάγκη οι ευλογημένοι Χριστιανοί μας που μένουν σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές. Της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Περάματος, του Κορυδαλλού, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου».

Από την άλλη, ο Πατέρας Δημήτριος τόνισε κατά τη διανομή συσσιτίων στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας: «Ο Μητροπολίτης Αλέξιος θα διανείμει, σήμερα Δευτέρα σε 1.100 και συνολικά μέχρι αύριο Τρίτη σε 2.500 οικογένειες, διάφορα πράγματα έτσι ώστε να περάσουν τις ημέρες των εορτών. Βέβαια αυτό δεν γίνεται μόνο σήμερα, γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και επί καθημερινής βάσεως.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι 2.500 οικογένειες, κακά τα ψέματα κρέμονται από την Μητρόπολη Νίκαιας. Δόξα τω Θεώ, ο Σεβασμιότατος με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, προσπαθεί και ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες. Σήμερα όλη η διανομή είναι από τον Ολυμπιακό, είναι από τον κ. Μαρινάκη και γι’ αυτόν τον λόγο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα ήθελα να εκθειάσω το έργο που κάνει, αυτό που ξέρουμε αλλά και αυτό που δεν ξέρουμε.

Γιατί δεν σας κρύβω ότι ο Ολυμπιακός κάνει έργο, το οποίο έχει διάρκεια και πολλές φορές οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ξέρουν ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει και πράγματα τα οποία δεν θέλει να μαθαίνουμε. Γι΄ αυτό λοιπόν, να έχουμε καλές γιορτές και ο Θεός να μας φυλάει πάντα και να μας δίνει υγεία, σε εμάς και σε όλο τον κόσμο».

About kymaeditor

Check Also

Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για Χρήστου και Μακρυγιάννη

Νέο 1-2 για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης. ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *