“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τον ελληνικό λαό- Στη χώρα υπήρχε ζωή και με τη δραχμή”

Στις τελευταίες  εξελίξεις και στις επαφές της κυβέρνησης με τους εταίρους για επίτευξη συμφωνίας αναφέρθηκε ο Στάθης Λεουτσάκος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως “η ελληνική κυβέρνηση κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για αμοιβαία επωφελή συμφωνία¨και εκτίμησε πως οι εταίροι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη χώρα που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, τόνισε ότι στην  συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  την Πέμπτη αρκετά μέλη εξέφρασαν προβληματισμό ζητώντας ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις.

Ερωτηθείς τι θα γίνει σε περίπτωση ΜΗ επίτευξης συμφωνίας είπε πως η κυβέρνηση δεν θα εκβιαστεί και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τον ελληνικό λαό, ενώ σημείωσε πως ο ελληνικός λαός μπορεί να ζήσει χωρίς την χρηματοδότηση της τρόικας με ότι αυτό σημαίνει λέγοντας ότι και με την δραχμή υπήρχε ζωή στην Ελλάδα.

Ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν συζητά υποταγή στους εταίρους και ανέφερε πως εντολή του ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση είναι να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και να αναζητηθεί λύση εντός της ευρωζώνης.
Τέλος, τόνισε πως η εντολή που έχει η κυβέρνηση αρκεί για όλα προκειμένου να μην υπάρχουν μνημόνια.

About kymaeditor

Check Also

Μέχρι τις 8/12 συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα συνεχίσουν οι δικηγόροι την αποχή, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *