«Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει σε όλους τα πάντα»

Για ένα κόμμα που τάζει σε όλους τα πάντα μίλησε, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ο υπουργός Εσωτερικών παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΕΝΦΙΑ

 Ειδικότερα, ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι τάζει σε όλους τα πάντα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει μετεωρολογικό δελτίο. «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν για την αξιωματική αντιπολίτευση της “χλίδας” και το ερχόμενο του “τσάμπα”», επισήμανε, μεταξύ άλλων.

«Οφείλουμε  στον κόσμο ένα συγγνώμη για τον ΕΝΦΙΑ»

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι οφείλεται στον κόσμο ένα συγγνώμη για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ. «Ακόμα και εμείς που είχαμε τις αιτιάσεις μας για τον ΕΝΦΙΑ, ακόμα και εμείς που είχαμε γίνει κακοί τότε, λέγοντας ότι αυτός είναι ένας φόρος, ο οποίος θα προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες στην ελληνική κοινωνία, οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον κόσμο», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος, υπογραμμίζοντας το εξής: «Θεωρώ εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι διορθώνονται αυτά τα λάθη, ότι κατατίθεται σήμερα αυτή η τροπολογία και μένω στα λόγια του Πρωθυπουργού, ο οποίος στη ΔΕΘ είπε μετρημένες και ρεαλιστικές κουβέντες – ότι αυτοί οι οποίοι ευθύνονται γι’ αυτά τα λάθη, θα έχουν και την ανάλογη μεταχείριση».

Όπως είπε, σταδιακά, ο ΕΝΦΙΑ θα περάσει στην Τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σημαίνει ότι θα είναι ένας ΕΝΦΙΑ ανταποδοτικός και κατά πολύ χαμηλότερος απ’ αυτόν ο οποίος υπάρχει τώρα.

About kymaeditor

Check Also

Μήνυμα Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη για την εορτή του Αγίου Νικολάου

Με θρησκευτική ευλάβεια, πιστοί στις παραδόσεις και αξίες του Έθνους μας τιμούμε σήμερα τον Άγιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *