Πάνω από εκατό νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Πειραιά

Πάνω από εκατό είναι οι  θέσεις εργασίας που πρόκειται να καλυφθούν το επόμενο διάστημα στο δήμο Πειραιά.  Αφορά εξειδικευμένο προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθμών αλλά και άλλων κοινωνικών αναγκών.

Ειδικότερα, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει προγραμματιστεί να ληφθεί απόφαση για την πρόσληψη για την κάλυψη αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθμών των εξής ειδικοτήτων:

– Με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», Δράση: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής»:

Δύο ΠΕ Παιδοψυχολόγων, δύο ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 10 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 9 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 7 ΔΕ Μαγείρων, τεσσάρων ΥΕ Βοηθών Μαγείρων- Τραπεζοκόμων και 9 ΥΕ Καθαριστών- στριών.

– Με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου (11μηνης διάρκειας): 10 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 9 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 8 ΔΕ Μαγείρων και 10 ΥΕ Καθαριστών- στριών.
Για τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα προσληφθούν 15 ΔΕ Οδηγών Δ΄ κατηγορίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (οκτάμηνης διάρκειας).

Για την ενίσχυση της λειτουργίας των Δημοτικών Πολυιατρείων θα συναφθεί σύμβαση μίσθωσης έργου για ένα χρόνο με δύο ΠΕ Ιατρούς για παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δημότες.

Επίσης, αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την ανανέωση για ένα χρόνο από την ημερομηνία λήξης τους των ήδη υφιστάμενων συμβάσεων ορισμένου χρόνου των εξής ειδικοτήτων:

Ενός ΠΕ Ψυχολόγου, ενός ΔΕ Διοικητικού Στελέχους (Διαχειρίστριας), τριών ΥΕ Φυλάκων, μίας ΥΕ Καθαρίστριας (4ωρης απασχόλησης) μιας ΠΕ Ψυχολόγου (με ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία), μίας ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού και μίας ΥΕ Βοηθού Μαγείρων (Γενικό Βοηθητικό Προσωπικό) 4ωρης απασχόλησης για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας στον άξονα προτεραιότητας 08».

 Εννέα προσλήψεις στη Δημοτική Ραδιοφφωνία

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί και η πρόσληψη 9 ατόμων ως έκτακτου προσωπικού για τη Δημοτική Ραδιοφωνία για τις ειδικότητες: Έξι ηχοληπτών ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ, δύο τεχνικών και ενός καμεραμάν.

About kymaeditor

Check Also

“Γνωρίζοντας την Κάσο” από το σύλλογο Επαγγελματιών Κάσου

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Επιχειρηματιών και Εμπόρων Ηρωικής Νήσου Κάσου σε συνεργασία με τον Σύλλογος των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *