Πέραμα: Νέος θεσμός δημοκρατικού ελέγχου των δημοτών με πρωτοβουλία Γιάννη Λαγουδάκη

Ένας νέος θεσμός δημοκρατικού ελέγχου των δημοτών προς το Δήμο Περάματος είναι πλέον γεγονός. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, η εκδήλωση της λογοδοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο θεσμός της λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, η οποία στοχεύει στην πλήρη ενημέρωση των Δημοτών και γενικότερα των κατοίκων του Περάματος, τόσο στον απολογισμό πεπραγμένων, όσο και στις στοχεύσεις της Δημοτικής Αρχής. Ταυτόχρονα αποτελεί διαδικασία δημοκρατικού ελέγχου των πολιτών στη λειτουργία του Δήμου.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση λογοδοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα ποσοτικά και ποιοτικά μεγέθη που παρέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή με ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου και στις ενέργειες που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στην κατεύθυνση της ικανοποίησής τους.

Ο Δήμαρχος Περάματος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά σε ιστορικά και δημογραφικά στοιχεία που αφορούν την πόλη τόνισε ότι από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ξεκίνησε διαδικασία απογραφής, καταγραφής προβλημάτων, καθώς και τον οικονομικό έλεγχο των ισολογισμών 2011,2012,2013 από ορκωτούς λογιστές, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

About kymaeditor

Check Also

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από τον Δήμο Γλυφάδας στις 23 Μαρτίου

Είναι η τρίτη μιας σειράς δράσεων οι οποίες διοργανώνονται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *