Παράνομο καζίνο στο Κερατσίνι- Έξι συλλήψεις

Δύο καταστήματα μέσα στα οποία διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια εντόπισαν αστυνομικοί στο Κερατσίνι και στο Παγκράτι.

Από το κατάστημα στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν ένας 51χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος και έξι άτομα (4 Έλληνες και 2 αλλοδαποί) που συμμετείχαν ως παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή παράνομων παιγνίων και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή του παράνομου χαρτοπαίγνιου «TEXAS HOLDEM».

Από το κατάστημα στο Παγκράτι συνελήφθησαν ένας 70χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 55χρονος παίκτης, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».

About kymaeditor

Check Also

12 Ερωτήσεις – Απαντήσεις για την Ειδική Παροχής Μητρότητας σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες

Άνοιξε η πλατφόρμα, https://parentalbenefits.dypa.gov.gr, για την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας για τις μη μισθωτές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *