Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, επί της Αριστείδου 5 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Περίπου 20 άτομα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέιγ βολάν μέσα στα γραφεία της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανέβηκαν ως τον 2ο όροφο του κτιρίου όπου και εκεί πέταξαν φέιγ βολάν και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με ανάρτησή τους: «Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα κεντρικά της ΔΕΗ επί τις οδού Αριστείδου γύρω στις 12.00. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και βίντεο».

Νωρίτερα, από στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat έγινε γνωστό ότι οι Έλληνες αγοροάζουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη.

Σε ανάρτηση τους λένε «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό» και προσθέτουν: «Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακροβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν.»

About kymaeditor

Check Also

Τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό τελικό του Conference League

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζονται, για την εύρυθμη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *