«Παραμονή των Δικαστηρίων στη πόλη μας»- Ικανοποίηση ΔΣΠ για τις τελευταίες εξελίξεις

Την ικανοποίησή τους για τις τελευταίες εξελίξεις με τα Δικαστήρια Πειραιά , μετά την θέση που πήραν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασαν οι Δικηγόροι του Πειραιά, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε ότι τόσο ο πρόεδρος της Κυβέρνησης, όσο και ο αντιπρόεδρος εξέφρασαν σαφή θέση για την παραμονή των Δικαστηρίων στην πόλη. Επίσης ότι θα υπάρξει μια συνολική συζήτηση με όλους τους αρμόδιους φορείς για την χωροθέτηση όλων των Δικαστηρίων στην πόλη του Πειραιά, με κριτήρια υγιεινής, ασφάλειας και αξιοπρέπειας, όπως προσιδιάζει στο πρώτο λιμάνι της χώρας και ότι σε αυτή την κατεύθυνση προωθείται και η επιλογή της πρώην Ραλλείου Σχολής, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά στηρίζει με υπευθυνότητα και συνέπεια τη θέση αυτή και με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των Δικηγόρων Πειραιά, όλων των φορέων της πόλης αλλά και του συνόλου της Πειραϊκής κοινωνίας για την παραμονή των Δικαστηρίων στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Σταματογιάννης».

About kymaeditor

Check Also

Ταύρος: Σύλληψη 33χρονου που κατείχε 2283 κροτίδες

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, στον Ταύρο, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *